Una trentena d’entitats signen el manifest en defensa del futur de Tarragona

És previst que en les pròximes setmanes es produeixin més adhesions al document «Ens hi juguem el futur»

Per . Actualitzat el

El  dimarts a la tarda, a la seu de la Cambra de Comerç de Tarragona, es va celebrar una reunió amb representants de la primera trentena d’entitats i associacions tarragonines que s’han adherit a la declaració que es va llegir al final de l’acte públic que la Cambra de Tarragona, CCOO, CEPTA, clúster ChemMed, FEAT, PIMEC-Tarragona, UGT i  URV van convocar el passat 31 de maig amb el lema «Ens hi juguem el futur. Sí al futur de les empreses i dels treballadors i treballadores de Tarragona».

La trobada va servir per formalitzar la seva adhesió a la declaració, i per traslladar a totes aquestes entitats la proposta de celebrar reunions informatives als seus associats o afiliats per explicar el contingut de la declaració, davant la intenció de les vuit organitzacions promotores d’organitzar conjuntament nous actes públics en un futur proper. En les pròximes setmanes s’esperen més adhesions a la declaració impulsada per les vuit principals organitzacions empresarials, sindicals i universitàries tarragonines.

Aquestes primeres adhesions corresponen a entitats econòmiques i empresarials, col·legis professionals, gremis, associacions veïnals, organitzacions d’usuaris del transport, entre d’altres col·lectius de la societat civil tarragonina.