Sacyr redactarà el projecte de la piscina

L’empresa constructora ho farà en el marc d’una col·laboració

Per . Actualitzat el

La Fundació Tarragona 2017 i la Fundació Sacyr han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual Sacyr es converteix en empresa col·laboradora dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. El conveni signat s’emmarca en el pla de donacions dels Jocs i preveu una donació en espècies de la redacció del projecte executiu de la piscina de 50 metres dels Jocs, situada a l’Anella Mediterrània.

La signatura de l’acord ha tingut lloc a les oficines dels Jocs Mediterranis i ha estat corroborat per l’alcalde i president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; pel director executiu de la Fundació Sacyr, Pedro Alonso Ruiz; i el representant de Sacyr Construcción S.A., Àngel Luis Pérez González.

L’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017 ha agraït la confiança de Sacyr assegurant que «el compromís d’empreses d’àmbit nacional i internacional amb el projecte dels Jocs Mediterranis posa de manifest la fortalesa del projecte. Tenir el suport d’una multinacional com Sacyr ens omple de satisfacció i atorga un valor afegit a l’important projecte de la piscina dels Jocs».

Gràcies a aquesta donació, Sacyr es podrà acollir a les bonificacions fiscals que l’Estat ofereix a les empreses col·laboradores.