L’únic màster de Direcció d’Operacions Logístiques vinculat a la química a Tarragona

Divendres es va presentar la tercera edició que s’inicia a l’octubre d’aquest 2016

Per . Actualitzat el

Màster Port de Tarragona

El màster de la URV és el resultat de la col·laboració de la Fundació URV, l’ICIL i el Port de Tarragona.
El passat divendres es va presentar la tercera edició del Màster en Direcció d’Operacions Logístiques de la URV, a la sala d’actes de l’edifici de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Aquest màster, que s’inicia a l’octubre d’enguany i té una durada de 2 anys, és l’única titulació universitària amb una orientació cap a la logística dels productes i processos de la indústria química i les activitats en els ports, i respon a la demanda de professionals especialitzats en aquest sector que hi ha al territori.

Montse Adán, directora de Comunicació i Imatge del Port de Tarragona va donar inici a l’acte, i va subratllar que darrere del creixement de la infraestructura portuària hi ha el treball de persones, professionals i formades, que contribueixen a la consecució d’objectius, en aquest sentit, el màster en Direcció d’Operacions Logístiques és una oportunitat per donar eines als professionals del sector logístic, davant la demanda que existeix actualment al territori.

Enric Mañé, director tècnic del màster ha explicat als assistents la metodologia, les sortides professionals i els elements diferenciadors d’aquest programa formatiu. Les pràctiques en empreses del sector és un dels valors afegits d’aquest màster, i seran de 100 hores mínim. Mañé ha comentat que s’està treballant en el tràmit de confirmació de beques que es posarà a disposició dels futurs alumnes, i també destaca que el 73% dels alumnes de la primera edició ja estan treballant al sector.
Finalment, Màrius Calvet, director d’Estratègia i Metodologia en l’Institut d’Intangibles, va realitzar una ponència sobre la teoria de les limitacions en l’entorn empresarial, i com saber optimitzar la gestió integral de les empreses. En la seva intervenció, Calvet va destacar que “en l’organització s’han de tenir en compte partides pressupostàries a banda del capital financer, com són el capital humà, relacional i organitzacional” d’aquesta manera, s’integra una proposta de gestió integral i simultània en les organitzacions.

Màster en Direcció d’Operacions Logístiques
Formació presencial de dimarts a dijous de 17 a 21 h
60 ECTS del 4 d’octubre de 2016 al 31 de desembre del 2018
ETSEQ, Campus Sescelades
Més informació: susana.patxon@fundacio.urv.cat