Compromís de Foment del Treball amb els Jocs Mediterranis

Durant la reunió també han fet un repàs exhaustiu de la situació econòmica i empresarial de la demarcació de Tarragona

Per . Actualitzat el

Foment del treball jocs mediterranis reunió

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha reunit aquest dilluns amb el president de la patronal catalana Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, i el president de la CEPTA, Antoni Belmonte i membres de les respectives juntes directives. L’alcalde -que estava acompanyat pel coordinador general dels Jocs Mediterranis 2017, Javier Villamayor; i la consellera de Comerç i Relacions Institucionals, Elvira Ferrando– ha detallat al màxim representant de Foment del Treball l’estat de desenvolupament del projecte dels Jocs Mediterranis, el qual s’ha mostrat decidit a donar-hi suport des de la patronal que presideix. Un esdeveniment del qual n’ha recorregut la transcendència per Tarragona, Catalunya i Espanya. En aquest sentit, s’han emplaçat amb l’alcalde Ballesteros a una nova reunió a finals de mes per concretar el compromís entre Foment i els Jocs.