«Si governen altres formacions com Podemos les pensions no es pagaran»

Jordi Roca, cap de llista al Congrés per PP

Per . Actualitzat el

Jordi Roca, PP

Creu que la gent està farta de la política?

Crec que la gent necessita solucions als seus problemes. El que no es pot fer és plantejar solucions de mitja hora ni fer una política que crea nous problemes, com fan altres partits.

Per què l’hauria de votar?

Perquè hem deixat Espanya millor que fa quatre anys i la tornarem a deixar. Si governen altres formacions com Podemos les pensions no es pagaran. Nosaltres en la darrera legislatura les hem pujat quatre vegades, i els homòlegs de Podemos a Grècia les han baixades 12. Estem a favor de cercar solucions i no generar més problemes. Hem de consolidar les reformes que hem fet fins ara.

Quina és la seva prioritat per aquests quatre anys?

Treballar a favor de l’ocupació, hem passat de provocar la meitat de l’atur a ser el país que més crea llocs de treball de la UE. Seguirem perseverant en aquest àmbit per arribar als 20 milions de llocs de treball a Espanya el 2020. Treballarem a favor de les infraestructures, els treballs del Corredor del Mediterrani ja estan en marxa i el transport de mercaderies serà eficaç gràcies a la implantació del tercer carril. I amb un Govern del PP serà gratuït travessar la província de nord a sud a partir de 2019 perquè no es renovaran les concessions dels peatges que depenen de l’Estat.

A què es compromet si surt escollit?

A cercar solucions, com hem demostrat els diputats de Tarragona portant infraestructures i inversions com els Jocs Mediterranis, com ha refermat el Govern d’Espanya amb la nova aportació de 3 milions d’euros en els JJMM 2017.

Afectaran aquests comicis al procés català?

Aquests comicis afecten a l’estabilitat d’Espanya i el futur. Seguirem fent una defensa de l’Estat de les Autonomies perquè és la història d’un èxit per Espanya i la província durant 40 anys. Nosaltres no volem dividir, apostem perquè tots els ciutadans espanyols tinguin els mateixos drets i serveis públics essencials.

Quins resultats espera obtenir?

Guanyar les eleccions amb més marge que les anteriors del del 20 de desembre.