Tot a punt per a la nova temporada d’Aqualeon

El parc aquàtic inaugura nova temporada el pròxim dissabte

Per . Actualitzat el

El parc Aqualeon Water Park estrena aquest mes de juny nova temporada. A partir del dissabte 18 de juny, el parc aquàtic situat a Tarragona en plena natura obrirà les portes al públic perquè puguin gaudir de l’estiu, refrescant-se en les millors atraccions aquàtiques preparades per a tots els públics.

Enguany, Aqualeon a més del seu propi Bus que va de Sitges a Tarragona, posa a disposició dels visitants un servei d’autobús Express per només 3,25 euros per trajecte amb sortida des de diferents punts de la ciutat de Barcelona: Plaça de la Universitat i Estació de Sants. El parc està situat al municipi d’Albinyana, envoltat de 80 hectàrees de zones verdes al mig de la Serra del Quadrell, molt proper dels nuclis turístics més importants de la Costa Daurada i a només una hora de la capital catalana. Aquestes facilitats fa que els Hotels i Tour Operadors turístics es tornin a interessar per oferir quelcom únic i diferent a la població que es troba allotjada a Barcelona i desitja passar un dia a plena natura on poder desconnectar amb la família i amics.

El parc estarà obert des d’aquest dissabte 18 de juny fins al 4 de setembre i l’horari d’obertura serà el següent:
TEMPORADA BAIXA Del 18 de juny al 10 de juliol 11:00h a 18:00h Del 29 d’agost fins al 4 de setembre
TEMPORADA ALTA 11 de juliol al 28 d’agost 10:30h a 18:30h

Aqualeon Water Park, que té una superfície de 80.000 metres quadrats, compta amb 12 atraccions aquàtiques. La diversió per als més petits de la casa comença en “KIDS ISLAND”, una paradisíaca illa ubicada a la famosa piscina d’onades, i continua al “MINIPARK” i “CHILDREN’S PARADISE”, un espai segur amb tobogans i rampes per descarregar tota l’energia.

Els joves i adults més atrevits podran llençar-se per tobogans de vertigen a altes velocitats, com el “Kamikaze”, “Rapid River”, “Crazy race” o el “Speed Boats” entre d’altres, i a més, podran superar i bussejar les onades de la gran Piscina de 1.400m2 de capacitat. Per descomptat, les famílies podran relaxar-se en una àmplia zona verda envoltada de vegetació autòctona i fer-ne ús dels serveis de bar que té el parc.

Amb l’atractiva súper oferta del pack 2×1, el parc espera duplicar els visitants de l’any passat. Principalment, el turista d’Aqualeon és nacional, de procedència d’altres comunitats autònomes que passen les vacances a la Costa Daurada. L’any passat el parc va registrar un 40% de públic estranger, entre ells, molts francesos, nòrdics i anglesos.

Aqualeon Water Park és un parc amb una intensa implicació a les zones turístiques. Participa en animacions als càmpings, fires i exposicions de la zona. Per això, la seva Mascota Goti visita els millors ressorts de referència de la Costa Daurada. Es tracta d’un parc molt actiu en xarxes socials, que proporciona constant informació sobre les accions estiuenques, ofertes i sortejos per potenciar la visita dels joves. Durant aquesta temporada estarà present en tots els festivals d’estiu de la zona on realitza diversos convenis amb els Ajuntaments, Patronats d’Esports i Festes Majors.

Aqualeon portarà moltes sorpreses i la presència del nou casal d’estiu que començarà a partir de Sant Joan farà que els nens hi vulguin tornar.