L’AEQT convocarà eleccions per elegir nou president

Després de la marxa a Dow Corning (Regne Unit), del fins ara president, Kepa Díaz de Mendíbil

Per . Actualitzat el

aeqt quimica

La Junta Directiva de l’Associació Empresarial Química de Tarragona ha decidit obrir un procés electoral, pel qual sortirà escollit el nou president de l’entitat. Aquesta decisió s’ha pres en la primera reunió de la junta després de la renúncia al càrrec de Jesús LomaOssorio, qui va deixar la Direcció General de Covestro el passat 1 de juny. Aleshores va assumir la presidència, tal com marquen els estatuts de l’AEQT, el vicepresident de més antiguitat, sent en aquest cas Kepa Díaz de Mendíbil.

Aquest dimarts s’ha procedit a obrir el termini per a la presentació de candidatures a ocupar el càrrec de President, alhora que s’ha procedit també a convocar l’Assemblea General Extraordinària als efectes de la celebració d’eleccions pel pròxim 19 de Juliol.