Kepa Díaz de Mendibil, nomenat Director de Dow Corning a Barry

La substitució del director del complex de Tarragona s’anunciarà aviat

Per . Actualitzat el

Kepa Díaz de Mendibil, actual Director del Complex Industrial de Dow Chemical a Tarragona i Director d’Operacions de Dow Ibèrica, ha estat nomenat Director del Site de Dow Corning a Barry (Regne Unit). Des d’aquest rol, i com a responsabilitat addicional, Kepa coordinarà les fàbriques de producció de Regne Unit (King ‘s Lynn, Dewsbury, Jarrow) i Països Nòrdics (Landskrona i Norrkoping a Suècia).

Barry és el segon Site més gran a nivell global, i el Site principal a Europa de la recentment adquirida Dow Corning.

La substitució de Kepa s’anunciarà en breu i la seva transició al seu nou rol es farà de manera progressiva i al llarg de l’estiu.

Kepa continuarà com a Director del Complex Industrial de Dow Tarragona i Director d’Operacions de Ibèrica fins al nomenament del seu successor.

Kepa es va incorporar a Dow el 1988, assumint diversos càrrecs dins l’organització de Manteniment de les Plantes de Derivats. El 1994 va ampliar les seves responsabilitats de Manteniment al Cracker d’Etilè ubicat a La Pobla de Mafumet/Perafort. L’any 2000 es va traslladar a Ribaforada (Navarra) com a Director de fàbrica i, el 2003, es va traslladar a Correggio (Itàlia), liderant des d’allí les fàbriques de Correggio, Cardano al Campo, i Parona. Com a membre actiu de l’Equip Global de Lideratge de Fabricació de Sistemes de Poliuretà de Dow va exercir, a més, tasques de coordinació per a les fàbriques de Ribaforada (Navarra), el Caire (Egipte), Dilovasi (Turquia) i Mumbai (Índia). Al juliol de 2008, Díaz de Mendibil va tornar a Tarragona com a Líder de Producció del Cracker d’Etilè. El 2009, va afegir a les seves responsabilitats el lideratge de la producció de la nova planta de Octé.

El gener de 2012, Díaz De Mendibil va ser nomenat per al seu actual càrrec de Director del Complex Industrial de Tarragona i Director de Producció per la Regió Ibérica, integrant-se a la Junta Directiva de la AEQT (Associació Empresarial Química de Tarragona) d’on va assumir recentment la presidència. Es també membre dels Consells d’Administració del CAT (Consorci d’Aigües de Tarragona) i de AITASA (Aigües Industrials de Tarragona SA).