La campanya electoral comença amb 3 MEUR pels Jocs

Faltaran sis més per fer els Jocs viables, segons l’organització

Per . Actualitzat el

El Govern espanyol ha anunciat avui, primer dia de campanya electoral, una nova aportació de tres milions d’euros per als Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L’anunci l’ha fet públic la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha mostrat la seva satisfacció per aquest nou compromís estatal i ha afegit que «es tracta d’un missatge de confiança, clar i contundent, per la ciutadania, patrocinadors, resta de seus i partits polítics, que demostra la viabilitat i la potència de l’esdeveniment. Agraïm aquest nou esforç del Govern de l’Estat amb els Jocs, amb qui continuarem treballant conjuntament, i estem convençuts que la implicació del govern es traduirà en noves aportacions en el futur que permetran una excel·lent organització dels Jocs. A l’espera de confirmar la forma i finalitat d’aquesta aportació, si va dirigida a inversions, permetria construir la piscina i completaria el pla d’infraestructures esportives dels Jocs».

Aquesta nova aportació s’afegeix als 3,4 milions d’euros signats ja pel president del Consejo Superior de Deportes (CSD), Miguel Cardenal, i inclosos en els Pressupostos Generals de l’Estat de 2016; i a la condició d’”Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic” atorgada per part del Govern de l’Estat als Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Ara, si l’anunci es compleix i fem cas dels números que va posar Ballesteros sobre la taula la setmana passada, faltarà que l’Estat aporti sis milions més d’euros.