Els tarragonins Cultrum de gira per l’Àfrica

El concert principal serà a la sala Boultek de Casablanca aquest dissabte

Per . Actualitzat el

Cultrum Casablanca marroc NòmadaTour

Cultrum, una banda inquieta i somniadora, surt per primera vegada del continent europeu, i ho fa en un viatge molt especial que els portarà al nord d’Àfrica, concretament a la bonica ciutat de Casablanca (Marroc).

Amb dos discs sota el braç, ‘Dins la pell’ (Discmedi S.A., 2015) i ‘Viu, somriu, somia’ (autoeditat, 2013), i una vuitantena de concerts a l’esquena, la banda del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, s’embarca en aquesta nova aventura, el NòmadaTour. Després de les grans experiències viscudes en anteriors concerts fora del territori català (França, Iruña, Illes Balears…) i l’entusiasme per portar la seva música més enllà de les fronteres; lligat amb el seu amor per conèixer, aprendre i compartir amb gent d’arreu, fa que no dubtin ni un instant en aprofitar aquesta oportunitat que els brinda el destí: presentar la seva fusió única al públic marroquí i compartir aquesta experiència amb grans músics del país.

unnamed (1)

El concert principal del NòmadaTour tindrà lloc a la sala Boultek de Casablanca el pròxim dissabte 11 de juny a les 22.00 h, i comptarà amb la col·laboració de Malik Diop (reggae/roots), cantant d’origen senegalès resident a Casablanca, i Samadoss Maitoul (rap-metal), cantant marroquí dels grups Noisea i Jaelba.

A part del concert, Cultrum realitzarà un workshop amb músics provinents del món de la música Gnawa, un dels estils musicals més importants del Marroc.

 

unnamed (2)

Boultek és un complex dedicat als artistes de la música alternativa i contemporània, amb un magnífic espai per a concerts, a més d’espais de gravació i bucs d’assaig. Es tracta del primer Centre de Música Contemporània del Marroc, i és alhora un lloc de treball, intercanvi i orientació per a grups i artistes de l’escena urbana. Creat l’any 2010, la sala de concerts ha rebut artistes de renom d’arreu del món.

unnamed (3)L’EACL’Boulvart (Educació Artística i Cultura) és una organització sense ànim de lucre que lluita per la promoció i desenvolupament de la música contemporània i la cultura urbana del Marroc. Creada l’any 1999, dóna suport i eines pel descobriment de la nova escena alternativa a través de l’organització de festivals, concerts, cursos de formació, trobades i tallers.