El Port de Tarragona present al Saló Internacional de la Logística

EL SIL és un dels salons de referència a nivell europeu en el camp de la logística

Per . Actualitzat el

 

El Port de Tarragona participa un any més al Saló Internacional de la Logística. Una fira de referència en l’àmbit europeu i amb presència d’empreses de tot el món.

En aquesta 18a edició, la instal·lació portuària tarragonina presenta la seva estratègia intermodal com a element clau per a la seva projecció internacional. En el marc d’aquesta aposta decidida per la intermodalitat es potencia especialment l’ús del ferrocarril, vital per ampliar la seva zona d’influència cap al nord i centre d’Europa.

El principal objectiu comercial del Port, és la promoció de la acabada de construir terminal intermodal, així com potenciar el desenvolupament de la terminal de contenidors i la Zona d’activitats logístiques que aportarà valor afegit al Port de Tarragona i al territori.

En definitiva un punt de trobada on promocionar tots els serveis que pot oferir el Port i quina estratègia desenvolupar de cara al futur.

A més de convertir-se en un lloc ideal per intercanvis comercials, el SIL és un bon termòmetre per saber cap on mira el futur de la logística. En aquest sentit la fira acull diferents taules rodones, on el Port de Tarragona també està atent a les novetats en aquest camp que es puguin adaptar a la infraestructura portuària, Per això el president del Port de Tarragona participarà en una taula rodona per conèixer de primera mà si els Mega Trucks, camions de llargues dimensions adaptats per al transport de mercaderies, són una alternativa vàlida per al futur.