La DO Tarragona presenta les novetats als professionals

Aquest dilluns a la tarda es podran tastar els nous vins i els guanyadors del concurs de vins de la DO Tarragona

Per . Actualitzat el

Aquest dilluns 6 de juny a partir de les 19.00 hores tindrà lloc al pati de l’Antic Ajuntament de Tarragona (C/Major 39) la presentació pels professionals de les novetats dels cellers la DO Tarragona la seva oferta enotúristica. Aquest acte, organitzat el Consell Regulador de la DO Tarragona amb el suport de Tarragona Turisme, està obert als professionals del sector de la restauració, mitjans de comunicació, botigues de vi, allotjaments i empreses de serveis turístics s’emmarca en els actes previs de la Fira del Vi de la DO Tarragona que tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de juny a la Rambla Nova.

Entre altres novetats aquest tast per professionals permetrà descobrir els vins guanyadors del Concurs de Vins de la DO Tarragona que tot just es van lliurar dijous passat en un acte al Port de Tarragona; també es podran tastar noves iniciatives impulsades pels cellers de la DO Tarragona a la Ribera d’Ebre com és el vi blanc ‘La Pocavergonya’, descobrir els nous cellers que s’han incorporat a la DO com ara Estol Verd, de Rodonyà. Paral·lelament, els cellers també explicaran als interessats alguns projectes enoturístics que acaben de sortir com ara el Vitour Tarragona (impulsat per la Vinícola de Nulles i Mas Vicenç), la proposta de Mas del Botó de combinar l’enoturisme amb l’apicultura o el projecte Vins & Kayac, que porta a terme Vins Suñer a la Ribera d’Ebre, entre d’altres novetats.

En el transcurs de la jornada es podran tastar els diferents vins de la DO Tarragona i al mateix temps dialogar amb els enòlegs i propietaris dels cellers per tal de descobrir i compartir la seva feina i els seus producte.

El tast professional es desenvoluparà entre les 19.00h i les 21.00h. Durant el mateix dillun a la tarda el Restaurant Almosta i el Restaurant El Llagut de Tarragona oferiran un petit tast dels plats que també es podran trobar a l’estand que tindran a la Rambla Nova de Tarragona els dies 10, 11 i 12 de juny.

Es prega confirmació a info@dotarragona.cat o al telèfon 977217931.