El Nàstic es jugarà l’ascens en el ‘play-off’

El Leganés guanya al camp del Mirandés i posa fi a les opcions dels granes de pujar a Primera per la via directa. El primer rival a superar és l’Osasuna.

Per . Actualitzat el

El Nàstic finalment haurà de jugar-se l’ascens a Primera en un ‘play-off’ en què els de Vicente Moreno tindran l’avantatge de disputar els partits de tornada a casa en les dues eliminatòries que hauran de superar si volen assolir la màxima categoria del futbol espanyol. Les opcions de pujar per la via directe s’han esfumat aquest vespre després que el Leganés aconseguís la victòria per la mínima al camp del Mirandés, fet que impossibilitava els granes ascendir fins al segon lloc de taula de segona A. El Nàstic a més a més no ha estat capaç de superar un Alavés ja ascendit que ha aconseguit empatar al Nou Estadi amb un gol en els darrers minuts del partit, quan els granes ja havien esgotat les opcions de pujar per la via directe en conèixer la victòria del Leganés a Miranda de Ebro.

Ara els jugadors del Nàstic hauran de jugar la primera eliminatòria del play-off davant de l’Osasuna. El primer partit, el d’anada, serà a Pamplona el proper dimecres. La tornada serà el dissabte 11 al Nou Estadi. Els altres dos equips classificats per al play-off són el Girona i el Còrdova, que s’enfrontaran en l’altra eliminatòria.

Malgrat la decepció de no haver assolit l’ascens directe a Primera, els granes mantenen les seves opcions intactes per aconseguir el somni de jugar a Primera la pròxima temporada. El tècnic grana, Vicente Moreno, assegurava després de l’empat amb l’Alavés que l’equip està preparat per afrontar el play-off i que «a més arriben en un moment de forma òptim».

L’afició del Nàstic ha ovacionat l’equip al final del partit en homenatge a l’excel·lent temporada feta fins a l’última jornada. Ara l’afició continuarà al costat de l’equip en aquesta darrera fase decisiva per assolir un objectiu, l’ascens, que era impensable a l’inici de la temporada.