Tot a punt per a la quarta edició de Shopping Night del Vendrell

Aquest any, la festa del comerç nocturna estarà ambientada en diferents països del món

Per . Actualitzat el

Shopping Vendrell

Per quart any consecutiu el centre del Vendrell viurà una altra nit màgica. Enguany el tema central de la Shopping Night seran els països del món, de manera que cada carrer o plaça del centre estarà dedicat a un país diferent. Les botigues del centre tornaran a obrir en un horari extraordinari, des de les 8 de la tarda fins a la mitjanit. Aquest any, a més, coincidint amb el 5è aniversari del grup de foc Borinot,  la Shopping Night agafa una altra dimensió, amb un programa d’activitats que comencen a les 11 del mati a la plaça Nova.

L’objectiu principal d’aquesta activitat, segons el seus organitzadors, el Centre d’Iniciatives Turístiques del Vendrell és posicionar la ciutat com a capital de referència comercialment parlant i recuperar el centre històric amb una imatge de shopping i oci. I també comunicar al consumidor la importància de fer les seves compres en el comerç de proximitat, ja que gràcies al shopping night els comerciants gaudeixen d’una eina de màrqueting que serveix per promocionar l’àmplia oferta comercial del centre. En definitiva, és un efecte aparador a les portes de la temporada d’estiu.

Comerços, bars, restaurants.. preparen un festa nocturna amb promocions, descomptes especials, actuacions, concerts, photo-call, curses, animaciópels carrers del centre.

Shopping Vendrell