Nous casos d’enterovirus al Joan XXIII

A la regió sanitària del Camp de Tarragona ja sumen 32

Per . Actualitzat el

La regió sanitària del Camp de Tarragona s’han detectat ja 32 casos d’enterovirus des de l’inici de la crisi sanitària. Es tracta, d’un «nombre superior a l’esperable», segons el subdirector del Servei Català de la Salut (CatSalut), Josep Maria Argimon. Ja que a Barcelona i la seva regió metropolitana s’han registrat 35 casos; a Girona, cinc; a la Catalunya central, quatre; a Lleida, quatre; i a les Terres de l’Ebre dos.

Així el total d’afectats s’ha elevat aquest divendres a 82 menors, la majoria dels quals tenen el tipus A71, associat a la rombencefalitis. D’aquests 19 continuen ingressats amb afectacions neurològiques a hospitals de Catalunya. Sis dels quals a la unitat de cures intensives (UCI), dos més que dilluns passat.