Comença el Minipop

Concerts, tallers familiars i una fira d’artesans tindran lloc aquest cap de setmana

Per . Actualitzat el

Sisena edició d’un Minipop que es consolida com el festival de música pop de la ciutat. Enguany els caps de cartell són el Petit de Cal Eril, que presenta nou disc a Tarragona; The New Raemon, amb un repàs dels seus millors temes; Judit Nedderman, que també presenta disc; i els antics Fresones Rebeldes que, ara, responen al nom de Cola Jet Set.

El festival continuarà instal·lat al passeig de les Palmeres del 3 al 5 de juny amb un cartell molt complet que defuig l’etiqueta de festival infantil per convertir-se en un esdeveniment que es pot viure en família o sense. «No cal tenir nens per venir al Minipop», insisteixen els organitzadors, que recorden que és un festival de música adulta amb deu artistes que recullen el bo i millor del pop actual.

El cartell inclou també representants del territori com Spylight i els Superpandas; la cantant argentina Luciana Tagliapietra, el quintet de Barcelona, Bremen i en Guillem Roma. A banda, Alex Torío i Empar Moliner retran el seu particular tribut a David Bowie amb una sessió de dj sota les palmeres per amenitzar el vermut del diumenge.

Més enllà de la música, la literatura i els slow tallers són les grans novetats de l’Espai Tallers Creatius. Després de l’èxit de l’any passat, l’Espai Dansa torna en forma de rialles, hula hoops, lindy hop i ioga. A banda, l’Espai Tallers s’amplia i es renova per apropar l’art contemporani a tots els públics. Seran un total de 26 activitats diferents, repartides entre els tres dies de festival.

Com cada any, són tallers ideats i dinamitzats per artistes de diverses disciplines, que compartiran una experiència creativa amb petits i grans. L’objectiu és conjugar l’activitat artística amb la descoberta de creadors de casa nostra.

El festival també inclou 4a edició de la fira de coses boniques Minicrafts. Un aparador gegant a l’aire lliure que té l’objectiu que els artesans més punters puguin mostrar al gran públic el seu treball i vendre’l de manera directa als qui passegin per aquesta artèria de la ciutat. La Fira, enguany, creix una mica i és més ambiciosa. Aquesta vegada hi seran presents 27 marques d’artesans d’arreu del territori català i que toquen molts àmbits. Així mateix, també comptarà amb la presència d’una petita representació de foodtrucks que li donaran un toc diferent a les altres edicions, amb les seves olors i gustos.

Més info a: http://minipop.cat/inici