Albiren un gran tauró prop de la costa de Tarragona

El van fotografiar uns vianants des de l’espigó del Port de Tarragona

Per . Actualitzat el

Un grup de persones que passejava dimecres a la tarda per l’espigó del Port de Tarragona van poder fotografiar un peix de grans dimensions que nedava a uns 750 metres de la costa, molt a prop del punt conegut com a Km 0. Els testimonis apunten que es tractava d’un tauró de grans dimensions que, mica en mica, es va allunyar mar endins. Si bé la presència de taurons no és un fet extraordinari a la Costa Daurada (cada estiu es veuen exemplars de tauró blau prop de les platges), en aquest cas es podria tractar d’un exemplar de dimensions extraordinàries, segons han comentat a notíciestgn les persones que el van poder veure directament. L’animal, abans d’anar mar endins, va fer un salt fora de l’aigua que va deixar sense paraules les persones que caminaven per l’espigó.