Les botigues tornen a viure la seva màgica Night&Shop

Els comerços adherits estaran oberts fins a les 12 de la nit oferint descomptes, regals i moltes activitats

Per . Actualitzat el

Night&Shop

El pròxim divendres 3 de juny tindrà lloc la IV Edició de la Night&Shop by Tarragona, un esdeveniment que vesteix de gala els comerços de la ciutat, els quals obren les portes fins a les 12 de la nit oferint descomptes, regals, promocions i moltes activitats per poder gaudir de la nit més màgica del comerç de Tarragona.

La Night&Shop by Tarragona s’inaugurarà amb una desfilada que tindrà lloc a la Rambla Nova a càrrec de l’agència de models Magda Simó. Tindran lloc dos passis, el primer a les 20 hores i el segon a les 22,30 hores. A partir de les 20,45 hores, la plaça Verdaguer acollirà un concert a càrrec de Pig Fat, un duet de blues format per l’americà White Boy White i Jr Blues Charley. Per fer passar la gana, al carrer Unió i al carrer Governador González, 2, estaran oberts els espais gastromusicals. El del carrer Unió estarà ambientat amb Food Trucks, zona chill out, barra i amb The Prymys Dj. Al carrer Governador González hi haurà el Peix que es mossega la cua i el Bar Al Coimbra, els quals traslladaran el restaurant al carrer i permetran degustar deliciosos tastets. I tot acompanyat dels alumnes del prestigiós Dj André Vicenzzo (Plastic Tarragona) conegut pel seu pas per les millors sales d’Eivissa amb el Matinée Group.

La Txaranga la Capona animarà la zona del Mercat, concretament el carrer Soler, Reding, Governador González i rodalies. I, per acabar, hi haurà una festa final al Highland on, a part de poder prendre una copa, es faran diversos sortejos, entre els quals, un viatge a Eivissa per a dues persones, un rellotge de marca i moltes sorpreses més.