Adjudicada l’obra civil del Palau d’Esports

Tenen un valor de 3,6 milions d’euros i han d’estar enllestides el desembre

Per . Actualitzat el

El Consell d’Administració d’Infraestructures ha adjudicat aquest dimarts les obres del projecte d’obra civil del Palau d’Esports dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) formada per Agrupación Guinovart Obras y Servicios Hispania y Obrascón Huarte Lain. L’import d’adjudicació és de 3.591.932,20 euros (sense IVA) i el termini d’execució és de 6 mesos.

L’obra de construcció del Palau d’Esports té un import màxim de licitació de 14,7 milions d’euros (IVA inclòs) i s’estructura en tres projectes: obra civil, arquitectura i instal·lacions. Aquest primer projecte d’obra civil inclou tres capítols principals: fonamentació, estructura i coberta del pavelló.

Cal recordar que el passat 28 d’abril Infraestructures.cat va autoritzar l’inici de les actuacions per licitar, per tràmit d’urgència, la construcció del Palau d’Esports dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Per a més informació sobre els detalls del procés de licitació d’aquest projecte es pot consultar el web d’Infraestructures.cat.