Troben 1.500 quilos de roba acumulada en una zona forestal

Suposadament ha estat sostreta dels contenidor de l’ONG Roba Amiga

Per . Actualitzat el

Aquest matí, a les 11,15 hores, agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona de la unitat de Medi Ambient que estaven realitzant un patrullatge, han trobat una gran acumulació de bosses en un terreny forestal, concretament a la carretera que va de Sant Pere i Sant Pau cap a Santes Creus, la TP-2031, prop de la urbanització Balcó de Tarragona.

Les bosses eren de plàstic i plenes de roba usada, aparentment procedent dels contenidors de recollida de roba de l’Associació Roba Amiga. Pels voltants de la zona també hi havia molta roba llençada pel terra.

La Guàrdia Urbana s’ha posat en contacte amb l’Associació Roba Amiga, que s’han presentat al lloc dels fets i han manifestat que segurament aquesta roba prové de la sostracció de la roba dels seus contenidors, ja que la majoria de vegades quan fan la recollida els contenidors estan buits.

Els operaris de l’Associació Roba Amiga han recollit les bosses i han calculat  que aproximadament hi havia uns 1500 quilos de roba.