Festa de famílies a l’escola d’educació especial Estela

Per . Actualitzat el

Mestres, alumnes, familiars i amics van gaudir dissabte passat de la festa anual organitzada per la Fundació Estela. La trobada va tenir com a objectiu obrir l’escola per tal de conèixer les instal·lacions del centre, la sala multisensorial, aula polivalent, aula PIS… així com les activitats que realitzen els alumnes durant el curs. El berenar va estar precedit de diversos tallers on els assistents van poder participar activament, tot compartint una agradable estona festiva. També hi va haver una discoteca mòbil al pati de l’escola. L’organització va sortejar entre els asistents diversos regals aportats per entitats col·laboradores de la Fundació Estela com PortAventura, Aquopolis, Dow Chemical, Repsol, Tarragona Suites, Botiga de Salut i Esdigital. La Fundació Estela és una entitat de Tarragona dedicada a l’atenció a la discapacitat intel·lectual en totes les franges d’edat. En l’actualitat té més de 250 usuaris a través dels seus diferents serveis: Escola Estela, Taller d’Orientació Ocupacional i el Servei de Teràpia Ocupacional.