El Morell posa en marxa ‘El teu carrer vol festa’

El consistori morellenc pretén recuperar una antiga tradició festiva al poble amb l’organització veïnal

Per . Actualitzat el

Ajuntament del Morell

L’Ajuntament del Morell, a través de la seva regidoria de Cultura, Festes i Joventut, ha posat en marxa el ‘Programa per al foment de les festes de carrer’. Amb aquesta iniciativa, el consistori pretén recuperar una tradició que anys enrere tenia una gran força als carrers del municipi, i que amb el pas del temps s’ha vist minvada. Aquestes festes tenien una especial rellevància a les nits estivals i comptaven amb l’organització veïnal. L’àrea encapçalada per la regidora Judit Fernández vol recuperar aquell esperit tan propi del municipi del Morell i, per això, ha posat en marxa aquest programa sota el títol ‘El teu carrer vol festa’. El primer pas per recuperar aquest esperit festiu de les nits estivals consistirà en una reunió informativa adreçada a tots els veïns i veïnes que estiguin interessats a conèixer més detalls sobre la proposta. Aquesta primera trobada tindrà lloc el pròxim dijous 2 de juny, a les 20 hores al Centre Cultural del municipi. L’objectiu de la reunió és mostrar de quina manera l’Ajuntament potenciarà i fomentarà la realització de diferents festes de carrer a través d’aquest programa. La regidora de Cultura, Festes i Joventut explica que “volem ajudar, en tot el que sigui possible i per igual, a les diferents propostes de festes de carrer o altres esdeveniments d’organització veïnal que es vulguin realitzar al municipi”.

La regidora, Judit Fernández, afegeix que “la finalitat del programa és nodrir als morellencs i morellenques de les eines bàsiques i dels recursos necessaris perquè s’organitzin entre ells amb l’objectiu de realitzar festes durant l’estiu en els diferents carrers del poble”. Per aquest motiu, la responsable municipal reitera que “durant la reunió que celebrarem el pròxim 2 de juny oferirem tots els detalls del programa a tothom qui pugui estar interessat”.