La Policía Nacional desmantella una plantación de marihuana

Hi han trobat 600 plantes

Per . Actualitzat el

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una plantació indoor de marihuana que havia estat instal·lada en un habitatge llogat situat en un lloc poc concorregut d’una urbanització de Calafell. Els detinguts, un home i una dona de nacionalitat espanyola, prenien de forma fraudulenta l’electricitat i l’aigua necessàries per al proveïment de les instal·lacions de les escomeses generals, amb el consegüent perjudici econòmic per a les empreses distribuïdores. El registre practicat ha permès l’aprehensió de 600 plantes de marihuana i la intervenció de 48 focus calorífics, 59 balastros, filtres de carboni i d’ozó, entre altres efectes.

Distribuïdors de marihuana a la província de Tarragona

L’operació policial es va iniciar quan els investigadors van tenir coneixement de l’existència d’un habitatge unifamiliar, situada en un lloc poc transitat, en la qual s’estaria conreant marihuana per posteriorment distribuir-la a les comarques de Tarragona i Barcelona.

El corresponent registre practicat va permetre l’aprehensió 600 plantes de marihuana i la intervenció de 59 balastros, 6 filtres de carboni, 3 ozonizadores, 48 focus de creixement, 10 ventiladors, 8 assecadors, tubs d’extracció insonoros i splits d’aire condicionat, així com divers utillatge i productes químics necessaris per al manteniment de la instal·lació.

Els detinguts, als qui se’ls imputen presumptes delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, van ser posats a la disposició de l’Autoritat Judicial corresponent qui va decretar el seu ingrés a la presó provisional.

L’operació, que continua oberta amb la finalitat de detenir a la resta d’integrants del grup criminal, ha estat realitzada per agents de la UDYCO de la Comissaria Provincial de Tarragona en col·laboració la Policia Local de Calafell.