El Col·legi de Metges de Tarragona aposta per la continuïtat

La llista del Dr. Vizcarro s’imposa per 45 vots de diferència a la candidatura encapçalada pel Dr. Sergi Boada

Per . Actualitzat el

Els metges col·legiats a la demarcació han decidit que el Dr. Fernando Vizcarro continuï al capdavant del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona amb un 51,7% dels vots. En total, la seva candidatura ha rebut 657 vots. La llista del Dr. Sergi Boada ha rebut el 48,3% dels vots -612 vots-.

Des de les nou del matí d’ahir els 3.151 col·legiats censats han pogut exercir el seu vot a les seus de Reus, Tarragona i Tortosa. La participació ha estat la protagonista de la jornada i ha registrat el 40,2%. En aquest sentit s’ha produït un increment significatiu respecte l’any 2008, quan va ser d’un 16,8%.

El Dr. Vizcarro ha valorat molt positivament l’augment de participació i ha agraït la confiança de tots els facultatius que han votat el seu projecte. «Continuarem treballant amb la mateixa il·lusió i empenta que el primer dia», ha afirmat.

La presa de possessió de la nova junta serà el pròxim dimecres 25 de maig.