El Nano Capità, protagonista de Santa Tecla 2016

La Jordina Estopà i l’Elena Gavaldà han estat les guanyadores del concurs del cartell d’enguany

Per . Actualitzat el

nano capità santa tecla 2016

La setmana passada es va reunir el jurat del concurs d’imatge gràfica de Santa Tecla i es va escollir la imatge, obra de les joves tarragonines Elena Gavaldà i Jordina Estopà. El concurs, al qual es van presentar més propostes que mai (30) era de temàtica lliure i s’havia d’inspirar en qualsevol aspecte relacionat amb les festes de Santa Tecla. La imatge guanyadora té com a motiu principal el Nano Capità, un element de la festa que no protagonitzava el cartell de Santa Tecla des de 1986.

El cartell segueix un estil directe, senzill i minimalista. Per tal d’aconseguir una imatge propera a tots els públics, les seves dissenyadores van voler centrar-se en el vestuari tan característic d’aquest personatge entranyable de la festa tarragonina. “Teníem clar que havíem d’aconseguir crear una icona i ho vam realitzar amb absència de línia de contorn i colors plans” expliquen Gavaldà i Estopà.

Jordina Estopà ha estudiat Belles Arts i Història de l’Art. En matèria de disseny ha realitzat diversa cartelleria i logotips per empreses i entitats.

Elena Gavaldà és periodista i videògrafa professional. En l’àmbit personal és portadora i té un vincle molt estret amb l’entitat dels Nanos Vells, motiu que va impulsar a triar el Nano Capità com a protagonista de la proposta conjunta.

CARTELL_10