L’INS Andreu Nin inicia un nou cicle formatiu superior

Es tracta del CFGS Automatització i Robòtica Industrial en formació dual

Per . Actualitzat el

L’Institut Andreu Nin del Vendrell ofereix totes les etapes de la formació reglada: ESO, Batxillerat i una àmplia gamma de cicles formatius de grau mitjà i superior. Les famílies professionals  que s’imparteixen són:  administració, electricitat, comerç i màrqueting, serveis a la comunitat, sanitat, manteniment de vehicles i activitats físiques i esportives, i enguany s’inicia un nou cicle: el d’automatització i robòtica industrial. El període de preinscripció de CFGM i Batxillerat és del 18 al 25 de maig i el de CFGS és del 26 de maig a l’1 de juny.

El centre basa la seva activitat formativa –reconeguda amb la norma ISO 9001/2008 de qualitat– en tres eixos principals. D’una banda, el Pla d’orientació educativa adreçat especialment als alumnes de l’ESO, pensat i preparat per treballar en tres línies bàsiques: l’acció tutorial, el treball en competències bàsiques i l’impuls a la lectura.
Un altre eix és el pla transversal multieducacional que regeix els estudis postobligatoris (batxillerat i cicles formatius), relacionant el món educatiu, amb el món universitari i el món empresarial.

I, finalment, en el marc dels cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, la carta Erasmus per poder fer les pràctiques a l’estranger.
En tots els casos, l’oferta de cursos postobligatoris es fa tenint molt en compte la demanda de l’entramat  empresarial de l’entorn, el principal destinatari dels alumnes que finalitzen els seus estudis al centre.

En aquest sentit destaca la formació dual que ofereix en els Cicles Formatius, com el CFGS d’Automoció, el d’Animació d’activitats fisicoesportives i el d’Automatització i robòtica industrial, entre l’empresa i el centre.

A partir del curs 16/17 serà seu oficial examinadora dels exàmens de Cambridge per a tots els alumnes de centres públics del Baix Penedès.
Per a més informació podeu entrar a la pàgina web www.insandreunin.cat o bé trucar al 877 056 921.