El rei Felip tornarà a visitar Tarragona

Amb motiu de la presentació de la mascota dels JJMM 2017

Per . Actualitzat el

Els Jocs Mediterranis tornen a ser els responsables de la visita del monarca espanyol a la ciutat. Aquesta vegada, el rei Felip ve a Tarragona per conèixer de primera mà la mascota de l’esdeveniment esportiu del 2017 i per reunir-se amb els representants d’altres comitès olímpics europeus. Serà el pròxim 19 de maig i repetirà espai: el Teatre Tarragona.

Està previst que l’acte comenci a les dotze del migdia amb la presentació de la mascota al nou teatre de la ciutat. Tot seguit, el monarca es desplaçarà a PortAventura on mantindrà una trobada amb els representants dels comitès olímpics europeus que aquells dies estaran reunits a la ciutat.
Fa poc més d’un any, el rei Felip ja va visitar la ciutat en el marc de la constitució del Comitè d’Honor dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

La mascota de la pau

La mascota que es presentarà el pròxim 19 de maig ha sortit de més de 10.000 propostes dels nens i nenes del territori i estarà retocada pel dissenyador de la Torre Eiffel fusionada amb el símbol de la pau, Jean Jullien.