Salou aposta per captar turisme familiar a Bielorússia

S’ha dut a terme un road show públic-privat organitzat per Viatges Olympia

Per . Actualitzat el

Road show a Bielorúsia.

El Patronat de Turisme de Salou, PortAventura World i les cadenes hoteleres Ohtels, Grup Reside, H10, Best Hotels i Estival Park amb presència a la capital de la Costa Daurada han participat recentment en un roadshow a les ciutats bielorusses de Gomel i Minsk en el que van presentar el municipi i la Costa Daurada davant diversos agents de viatges i operadors turístics locals. Aquest acte de promoció va estar organitzat per Viatges Olympia, de la mà de l’operador local Intercity.

Salou i la Costa Daurada destaquen com a destinació turística familiar per la seva àmplia oferta gastronòmica, lúdica, d’allotjament i serveis, convertint-los en una destinació ideal per al mercat bielorús. Bielorússia mostra un gran interès en el turisme familiar, especialment per les platges i en PortAventura World. La presentació a Bielorússia s’emmarca dins de la política de promoció del Patronat de Turisme de Salou i la Costa Daurada en favor del turisme familiar i recreatiu.

agents bielorussos salou

Moment de la presentació de Salou davant els agents bielorussos.

Diferents operadors aeris realitzen la ruta entre Bielorússia i Barcelona, concretant així una bona connexió amb la Costa Daurada. Vueling i Belavia ofereixen als turistes la possibilitat de volar directament des de la capital de Bielorússia, Minsk, amb destinació Barcelona. Wizzair, Ryanair i AirBaltic realitzen diferents connexions amb Barcelona a través d’Ucraïna i Lituània.