27 artesans protagonitzaran la 4a edició de la Minicrafts

La fira d’artesania s’instal·larà a la Rambla Nova en el marc del festival Minipop

Per . Actualitzat el

Els propers 3, 4 i 5 de juny, la Rambla Nova de Tarragona tornarà a omplir-se per tots els forats i foradets de color i, sobretot, de molt bon gust. I ho farà per acollir la 4a edició de la fira de coses boniques Minicrafts. Un aparador gegant a l’aire lliure que té l’objectiu que els artesans més punters puguin mostrar al gran públic el seu treball i vendre’l de manera directa als qui passegin per aquesta artèria de la ciutat. La Minicrafts també serà una manera excel·lent de donar la benvinguda al Minipop, al que servirà d’avantsala de luxe.

 

La Fira, enguany, creix una mica i és més ambiciosa. Aquesta vegada hi seran presents 27 marques d’artesans d’arreu del territori català i que toquen molts àmbits i que s’aproparan a la nostra ciutat per donar a conèixer els seus productes. Així mateix, també comptarà amb la presència d’una petita representació de foodtrucks que li donaran un toc diferent a les altres edicions, amb les seves olors i gustos. Tot plegat, en un marc inigualable, amb la llum que ofereix la zona i el Balcó del Mediterrani i amb una posada en escena molt estudiada que mai falla, creada per l’equip d’arquitectura que dirigeix Pere Socias.

 

La 4a Minicrafts comptarà amb els següents estands. Aneu preparant la guardiola!

 

Roba diferent per a nens molt Minipop!

 

Detallistes, entusiastes i inconformistes. Així es defineixen la Rosa i l’Elena, el cap i el cor de Nins Stuff, que ens porten roba per a bebès que enganxen pels seus estampats i la qualitat dels teixits. I com que les col·leccions són limitades, cada peça és pràcticament exclusiva.

 

Lakakús és la Carme i s’aproparà a la Minicrafts des de l’Espluga de Francolí per dur-nos les seves peces de roba i complements fetes amb teles a qui s’encarrega de donar una segona oportunitat amb la seva màquina de cosir i molt talent.

 

Ho confessem: els monstres de Nus Creacions no ens fan gens de por. Més aviat, ens encanten! I aquest juny tornaran a envair la Rambla. Encara no en teniu cap? Animeu-vos i escolliu el vostre, que busquen casa!

 

Si us agrada la roba acolorida i divertida, i alhora extra mega ultra còmoda, us agradaran les propostes de la Carme que és darrera de la firma Patapam i que ve d’Alcover. Ja us avisem: les seves peces es convertiran en les preferides dels vostres fills.

 

El producte insígnia d’Ebaluh són els portanadons, un must per als pares i les mares d’estil urbà i desenfadat. A més, fan peces de roba amb materia primera fabricada 100% a Catalunya. Ah, i fabriquen al Priorat!

 

 

I complements superoriginals per als petits més popers!

 

Uabi Savi. La bellesa de les coses radica també en la seva imperfecció. La Lídia, que ve des de Valls i que repeteix a la fira, ha decidit fer un canvi radical d’imatge però ens continuarà portant els seus complements pels més petits carregats de bon gust.

 

Hi ha res més divertit que guixar en una pissarra? Sí! Guixar en un vestit, en una samarreta o en una bossa… A Julie and Jane ho tenen tan clar que confeccionen pissarres enrotllables per dur a qualsevol lloc, i també roba 100% guixable. Irresistible!

 

Naitin. Poc es pensava la Natàlia que la seva afició amb el fil i l’agulla i la màquina de cosir la duria fins a la Minicrafts. Ella fa amb molta cura, complements de roba per a la canalla amb colors alegres i un disseny preciós, acurat i molt molt detallista.

 

Encara no teniu les ulleres de sol més enrotllades? Vinga, que les Little Woods tornen a la Minicrafts, i aquest cop amb una novetat: les Little Woods Mix. Ens les porten, com sempre, LittleThings4Kids. I també samarretes 100% orgàniques, objectes deco i moltes coses més per a nens i nenes amb estil.

 

La Rosa d’Ohlàlà fa ‘coses boniques per a gent bonica’. Les seves peces delaten la cura que posa en fer-les, pensant en el més mínim detall per fer-les realment úniques i irrepetibles. Una autèntica temptació per a mares i filles que afinen tots els detalls.

 

Mama, papa… juguem?

 

La Rosa té debilitat per les manualitats. Amb la seva marca Cuskcus durà a la fira uns treballs que faran les delícies dels més menuts. Peces per completar les cuines de fireta que tenen a casa, confeccionades amb feltre i que donen molt joc.

 

Tots hem tingut la nostra nina preferida. Keko’s handmade en fabrica unes d’irresistiblement irresistibles. De roba, fàcils de dur amunt i avall i d’una exquisidesa inigualable que ens han robat el cor. Vigileu el vostre!

 

Les idees senzilles solen ser les millors. I si, a més, estan fetes amb amor i fusta, encara més. El pescador de núvols s’estrena a la Minicrafts amb unes canyes de pescar ben especials… per atrapar peixos voladors.

 

Mots Xics porta de Barcelona material didàctic innovador i audaç. Als seus saquets de roba s’hi amaguen botonets de fusta amb els quals podreu fer música, plantejar problemes matemàtics o inventar contes. Tot, amb una factura impecable.

 

Bojos pel DIY i molt més

 

Biterswit es defineix com un projecte creatiu, divertit i amb un punt friki. A la seva paradeta hi trobareu segells, imants, tasses i, sobretot, kits DIY. Però no us deixeu enganyar pel nom: el que ens porten la Norma i la Carlota des de Barcelona és més sweet que biter. I ens encanta!

 

Puntades ha esdevingut punt de referència per a tots els enganxats a les agulles, els fils, els cabdells, al patchwork i a les labors en general. A la seva paradeta hi trobareu tot el material imprescindible per fer realitat els somnis dels més fans fatals del DIY tèxtil.

 

Els grans, ben guapos també

 

La Maria Teresa d’ematepé ens va encisar l’any passat amb els seus penjolls i arracades, petites joies de plata i ceràmica que es fan mirar. Enguany torna de nou per fer les delícies de les noies amb bon gust.

 

Outlier joies. La Bàrbara té un gust exquisit. Materials corrents i d’altres nobles es barregen en les col·leccions de joies minimalistes, precioses per lluir a tota hora d’aquesta tarragonina.

Les bosses de mà més pràctiques arribaran de la ma de Sulu, que ens venen a veure des de Mollet del Vallès. Intemporals, minimalistes, de colors i formes superportables. Petites, grosses, per penjar a l’esquena… Segur que trobeu la que més us agrada.

 

La Patrícia Solé ve des de Vilafranca del Penedès, a la Rambla Nova de Tarragona, per mostrar les seves joies, el seu bon criteri i bon gust. Materials nobles i pedres que s’apropen per convidar-nos a lluir-los cada dia.

 

Poc a poc, sense pressa. Però amb constància i ganes de fer les coses ben fetes. L’Alba, de Fil per randa, defineix la seva costura com a ètica i sostenible i fa peces útils i pràctiques.

 

La Malena fa petites joies que enamoren, delicades, lleugeres, molt d’ús diari. I ho fa des de Reus amb la seva marca, Menemú.

 

Fer joies amb el cor i més si aquest és de galeta és assegurar el tret. L’Arianna fa temps que és darrere la marca Corazón de galleta i en fa unes, de joies, que ens entusiasmen per la seva simplicitat. Llapis de colors i fustetes les protagonitzen.

 

La casa més original

 

Ceramir ve des de Vilafranca per portar les seves peces de ceràmica que encisen i canvien radicalment l’aspecte de qualsevol estança. Modernes, originals… torna la terrissa!

 

Convertir una paret en una autèntica obra d’art és una de les especialitats de la Yvonne. Sota el nom d’Espais per somniar tindrà un estand on ens mostrarà alguna de les meravelles que elabora per transformar les cambres dels més menuts.

 

Pa bo, bo. Fet amb les mans. Amb tot el temps del món. L’Ignasi és darrere del forn de pa artesà Crusteau i l’elabora sense additius ni conservants ni llevats. I ens en vindrà a portar una mostra!

 

Una de les novetats més destacades de la fira d’enguany serà la presència de foodtrucks que acompanyaran als paradistes. Els més llaminers, gaudiran amb la que instal·larà Nocilla i que prepararà dolços –des de creps, fins a gofres i galetes- que ens faran llepar els dits a tots!

 

La Fira Minicrafts s’instal·larà al tram final de la Rambla Nova, tocant al Balcó del Mediterrani. S’inaugurarà divendres 3 de juny a les 17h. Divendres, romandrà oberta fins a les 22h, dissabte podrà visitar-se d’11 a 22h i diumenge d’11 a 20h.