El Cònsol dels Estats Units participa al Tarragona dTapes

Encara es pot gaudir de la ruta fins el pròxim 8 de maig

Per . Actualitzat el

Tarragona dTapes

Marcos Mandojana, cònsol general dels Estats Units, no ha deixat escapar l’oportunitat de fer la ruta del Tarragona dTapes, tot aprofitant la seva visita a la ciutat. El màxim responsable de la diplomàcia nord-americana a Catalunya ha tastat diferents creacions culinàries a concurs acompanyat per Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona.

Mandojana s’ha interessat per l’abast de la que és la primera ruta i concurs de tapes de Catalunya, que només l’any passat va despatxar prop de 370.000 racions i va generar un moviment econòmic, directe i indirecte, superior als dos milions d’euros. A més de propiciar valors més intangibles, però tant o més significatius, com poden ser la vitalitat i l’ambient de festa que durant els 18 dies del Tarragona dTapes es viu als carrers i places de la ciutat.

Suriol ha explicat al cònsol que enguany s’ha fet un primer pas per internacionalitzar el Tarragona dTapes, tot lliurant als creueristes, que els dies de la promoció visiten la ciutat, un Tapòdrom editat en anglès.

El Tarragona dTapes, que enguany arriba a la seva vuitena edició anual, és una iniciativa de la Cambra de Tarragona i Moritz, com a patrocinador principal.