Obertes les inscripcions a les llars d’infants municipals

El termini acaba el 13 de maig i s’han de formalitzar a l’OME

Per . Actualitzat el

Fins al 13 de maig estarà obert el termini d’inscripcions a les llars d’infants municipals per als nens i nenes nascuts els anys 2014, 2015 i 2016.  Les famílies interessades s’ han d’adreçar a la llar d’infants seleccionada com a primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització, av. Ramón y Cajal, 70.

 

Les llars d’infants municipals de Tarragona ofereixen servei d’acolliment i menjador; activitats com teatre, música, exposicions i excursions; suport psicopedagògic per part d’un equip especialitzat i atenció específica a infants amb necessitats de suport educatiu. En algunes llars també s’imparteix la iniciació a l’aprenentatge de l’anglès.

 

La informació sobre l’oferta de places i les llars d’infants es pot consultar al web: http://www.tarragona.cat/educacio i al telèfon 977 211 119.