Detingut el presumpte autor de la mort de Blanca Tàrrega

La dona va ser assassinada al portal de casa seva

Per . Actualitzat el

assassi_detingutPels volts de les 16.00 hores, els Mossos d’Esquadra van rebre un avís en el qual s’informava que a l’interior d’un bloc de pisos del carrer Fra Antoni Cardona i Grau hi havia una persona morta. Ràpidament es van desplaçar al lloc dels fets i van comprovar que, efectivament, hi havia una dona morta, de 54 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Tarragona, que presentava signes de violència.
Els agents havien rebut fins a vuit denúncies de robatoris amb violència per la zona dels fets, concretament entre l’avinguda Catalunya i el carrer Sant Antoni Maria Claret, amb el mateix modus operandi que el de la Blanca, d’ahir a les quatre de la tarda. Segons informa ‘delcamp.cat’, el presumpte autor de l’homicidi, un home de 38 anys i de nacionalitat espanyola, va seguir la dona fins a casa seva, va entrar a l’ascensor fent-se passar per veí, la va escanyar i li va robar la cartera i les bosses que portava.
Agents dels Mossos de la Divisió d’Investigació Criminal van iniciar un dispositiu, amb agents de paisà i uniformats, per donar caça al lladre. Els agents feia dies que l’estaven buscant i amb l’ajut de les altres dones agredides van poder identificar-lo i detenir-lo, al voltant de les 22 hores d’aquest dijous.

 

Imatge cedida per Ricard Checa.