S’aprova la licitació de les obres del Palau d’Esports

El projecte d’obra civil tindrà un import màxim de 5,5 milions d’euros

Per . Actualitzat el

El Consell d’Administració d’Infraestructures.cat ha donat el seu vistiplau a l’inici de les actuacions per tramitar la licitació de les obres del Palau d’Esports Camp Clar a Tarragona, futura seu dels Jocs de la Mediterrània que se celebraran al juliol del 2017. La construcció del Pavelló, amb un import màxim de licitació de 14.700.000 d’euros (IVA inclòs), es licitarà en tres projectes: obra civil, arquitectura i instal·lacions. La licitació es farà pel tràmit d’urgència.
Demà divendres, Infraestructures.cat farà públiques al seu web les característiques de la licitació del projecte d’obra civil, que s’estructura en tres capítols principals: fonamentació, estructura i coberta del pavelló. L’import de sortida és de 5.479.475,54 euros (IVA inclòs), i el termini d’execució és de 6 mesos des de l’acte de signatura d’inici d’obra. Les empreses interessades tenen fins al 12 de de maig per presentar les seves ofertes. L‘adjudicació de les obres d’aquest primer projecte està prevista per a finals del mateix mes. L’arquitectura i les instal·lacions es licitaran a mesura que els respectius projectes constructius siguin aprovats pel Consell Català de l’Esport, que és l’òrgan que encarrega l’obra.
El Palau d’Esports de Tarragona 2017 és un dels equipaments estrella dels Jocs de la Mediterrània. Es construirà a l’anomenada anella olímpica del barri de Camp Clar.  Amb una capacitat per a 5.000 espectadors, el futur Pavelló acollirà les competicions de bàsquet i voleibol.