La Fundació Estela dóna les gràcies a entitats col·laboradores

Han rebut en forma de rosa elaborada pels usuaris del taller del Servei de Teràpia Ocupacional i del Servei Ocupacional d’Inserció

Per . Actualitzat el

Obra Social La Caixa, CaixaBank

Les entitats o col·lectius que aquest any han col·laborat econòmicament amb la Fundació Estela i han contribuït, d’aquesta manera, a desenvolupar alguns dels seus projectes, han rebut un agraïment en forma de rosa elaborada expressament pels usuaris del taller del Servei de Teràpia Ocupacional i del Servei Ocupacional d’Inserció. Una representació dels més de 80 usuaris i usuàries que actualment té el taller ocupacional Estela, acompanyats per la seva directora, Helena Gómez, van visitar les diferents entitats per lliurar-los l’obsequi i agrair la seva col·laboració.