Fermí Fernández porta ‘El sommelier’

L’actor encarna un inquietant personatge d’olfacte sobrenatural

Per . Actualitzat el

El 30 d’abril el públic de Vila-seca podrà assistir a un especial i pertorbador tast de vins. El guiarà Romà Lentini, o més ben dit Fermí Fernández, l’actor que encarna aquest inquietant sommelier, d’olfacte sobrenatural. Amb aquesta representació s’arriba a l’equador de la temporada teatral dels Amics del Teatre. La representació es farà a les 22 h al teatre El Centru.

El sommelier es va estrenar l’any passat a la sala Trono. El text el signen a quatre mans Fermí Fernández i el polifacètic escriptor falsetà Toni Orensanz, que ja ha col·laborat en d’altres ocasions amb la sala Trono. La direcció és de Toni Albà, que també es fa càrrec de la producció del muntatge.

El sommelier és la història de Romà Lentini explicada en primera persona, mentre ell mateix va guiant un tast de vins que promet ser singular i històric. Hi relata la descoberta del seu talent sobrenatural per identificar i descriure olors, les picaresques de joventut, el reconeixement, les enveges i ambicions i les passions de l’amor.

Fermí Fernández diu que va pensar en el personatge per satisfer el seu desig d’interpretar un dolent, pervers i recargolat. Tot i que ha aconseguit el somni, l’actor se sorprèn que la gent rigui tant amb la història fatal del sommelier.

La següent cita dels Amics del Teatre serà el 21 de maig amb la tragicomèdia musical You say tomato, interpretada per Joan Negrié i Anna Moliner.

Tota la programació de la temporada es pot consultar a la nova web dels Amics: http://www.amicsdelteatrevila-seca.org/