Èxit del sopar solidari del Club Lions per a la Fundació Bona Nit

Per . Actualitzat el

El sopar solidari del Club Lions Tarragona ha recaptat uns 11.000€ per a la Fundació Bona Nit en el desè aniversari de l’entitat. Deu anys durant els quals la fundació ha multiplicat per dos la seva capacitat assistencial passant dels 15 llits de 2006 als 32 i oferint un lloc per dormir als sense sostre, no només durant l’hivern, sinó durant tot l’any. El president de l’entitat, el periodista Antoni Coll, ha destacat que, durant aquesta dècada, també ha millorat la qualitat en els serveis d’esmorzar, dinar, sopar i neteja de roba dels sense sostre. A banda, l’entitat té ja cinc persones contractades i un alberg propi cedit per l’Obra Pia Montserrat ubicat a la plaça Peixateries Velles. Per celebrar el desè aniversari de la Fundació Bona Nit i per agrair a totes les persones que durant aquest període l’han fet possible, l’entitat organitzarà la conferència concert Gaudí i la Misericòrdia. L’espectacle anirà a càrrec de l’arquitecte Jose Manuel Almuzara, la soprano Rocío Martínez i el pianista Manuel José Ruiz Segarra i es durà a terme el 9 de maig a les set de la tarda al Metropol.