El dia 28 d’abril l’hotel SB Ciutat de Tarragona acull un càsting de models de talles grans

Per . Actualitzat el

El pròxim dijous 28 d’abril  l’hotel SB Ciutat de Tarragona acollirà el càsting fotogràfic de models XL, un concurs d’àmbit estatal pensat fonamentalment per buscar noies de talles grans mitjançant una sèrie de càstings mensuals per les principals capitals del territori espanyol. Diàriament es publicarà a les plataformes de l’empresa organitzadora (www.modelosxl.com) una imatge d’una model perquè els seguidors puguin votar i escollir la Model del Mes. Finalment, a les dotze guanyadores se sumaran 12 candidates més escollides per una agència oficial i les 24 seran les protagonistes de la Fashion Show Final, d’on sortirà escollida, per part d’un jurat professional, la Model XL de l’any.  Ja s’han realitzat càstings a diferents ciutats espanyoles com Barcelona, Madrid, Sevilla, València, la Corunya, Granada, Saragossa, Sant Sebastià, Múrcia, Valladolid i Gijón, i ara serà el torn de Tarragona. Les interessades poden consultar la web www.modelosxl.com.