Paraules d’amor d’arreu del món arriben a Calafell

Un total de 420 originals participen en la 23a edició del concurs de cartes d’amor

Per . Actualitzat el

Un total de 420 originals han participat en el concurs de cartes d’amor de Calafell, que enguany arribava a la 23a edició. És una xifra récord en tota la història d’aquest veterà certamen, que va sorgir de la iniciativa d’un desaparegut programa sobre llibres de l’emissora municipal Calafell Ràdio.

Els originals han arribat literalment d’arreu del món. N’hi havia d’Argentina, Cuba, Uruguai, Mèxic, Guatemala, Xile, Perú, Suècia, Puerto Rico, Equador, Costa Rica, Panamà, Paraguai, Colòmbia, El Salvador, Anglaterra, Estats Units, Alemanya, Itàlia o França. De l’Estat espanyol, hi ha hagut participants
de Cantàbria, Euskadi, Galícia, Aragó, Andalusia, Castella i Catalunya.

Raúl Clavero Blázquez, de Madrid, és el vencedor en la categoria sènior, amb la carta titulada “Cinco minutos más”. I Aina Casal Pelegrí, de 14 anys i de Barcelona, la guanyadora de la categoria júnior, amb la missiva “Quatre gotes comptades”.

El jurat ha estat format per Lluís Tetas, Carolina Rion, Serafina Badenas i Lola Escola: són un grup de filòlegs, periodistes, escriptors i bibliotecaris molt vinculats al certamen des de fa anys.

Aquí podeu llegir les dues cartes guanyadores:

1r Premi CARTA Sènior

1r Premi CARTA Júnior