Roses i llibres per tots els racons

Els municipis de la demarcació celebren la Diada de Sant Jordi pendents de la climatologia. Floristes i llibreters confien a millorar les vendes de l’any passat

Per . Actualitzat el

Per Sant Jordi pocs són els municipis que no treuen al carrer parades de llibres i roses, tal com mana la tradició. A les nostres comarques l’epicentre es troba a Tarragona, a l’emblemàtica Rambla Nova, que es converteix en un autèntic devessall de persones deleroses de gaudir d’un dels dies més especials de l’any al nostre país. Però no tan sols Tarragona esdevé un formiguer, molts altres  municipis com Salou, Torredembarra, Vila-seca o el Vendrell preparen les seves activitats per celebrar el dia del llibre i la rosa.  A l’espera que la meteorologia sigui benvolent amb la diada, llibreters i floristes afronten amb optimisme un dels dies amb més vendes de l’any. Des de Noticiestgn us desitgem una bona diada de Sant Jordi!