Cultrum comença la gira 2016 a Reus

Els tarragonins actuaran a Lo Submarino de Reus i les entrades es podran adquirir a taquilla per 5 €

Per . Actualitzat el

Cultrum enceta una nova temporada de concerts el pròxim dissabte 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, a Lo Submarino de Reus.

Després del seu debut amb Viu, somriu, somia (2013, autoeditat), un segon disc més madur sota el braç, Dins la pell (2015, Discmedi) i una vuitantena de concerts a l’esquena, la banda del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre puja a l’escenari amb un concert molt enèrgic i amb la varietat de ritmes i l’alegria musical com a bandera. En la seva música hi conflueixen reggae, soul, funk i, passant també per la contundència del rock i la rítmica dels sons llatins. Tota la seva música està disponible en descàrrega gratuïta a la pàgina web www.cultrum.org.

El concert tindrà lloc a la sala Lo Submarino, situada al Camí de l’Aleixar, 85 de Reus. Les entrades pel concert es podran adquirir a taquilla a un preu de 5 €, una estona abans de l’obertura de portes del local, prevista per les 22.30 h. En finalitzar el concert, la nit continuarà amb la sessió musical de Dj Na fentt.

Lo Submarino de Reus, amb una programació constant de música en directe, s’està convertint en una de les sales de referència de la província de Tarragona. Artistes de l’escena mestissa d’arreu del país i també de nivell internacional, omplen els cartells d’una programació que arrenca el mes d’octubre i s’estén fins al mes de juny.