El Son de la Chama a les Nits Malignes de Montblanc

Presentarà el segon disc ‘Somos’ i compartirà escenari amb Esne Beltza

Per . Actualitzat el

Aquest divendres, vigília de Sant Jordi, el grup tarragoní El Son de la Chama actuarà a les Nits Malignes de la Setmana Medieval de Montblanc. Serà un concert on el grup donarà a conèixer els nous temes del nou disc que han tret al mercat: ‘SOMOS’. El grup compartirà escenari amb Esne Beltza, una de les formacions punteres del panorama musical basc. El concert serà gratuït, a les 00 h a la plaça Sant Francesc de Montblanc.

El Son de la Chama

son1

Després d’una llarga llista de concerts per escenaris de tot l’estat i de donar a conèixer durant més de dos anys el seu primer disc ‘Consciencia’, el Son de la Chama treu al mercat el segon disc d’estudi, ‘SOMOS’, amb el segell discogràfic Kasba Music 2016.

Amb un so més madur i conscient, la banda repassa diferents paisatges emocionals i socials, sempre des d’un punt de vista inconformista però positiu, que es veu clarament reflectit a la seva música.

Es per això, que han volgut cuidar fins l’últim detall la sonoritat i qualitat d’un so autèntic, definint les sensacions en cada moment i treballant per aconseguir cuidar la composició d’aquests diferents paisatges. Per aconseguir-ho s’han desplaçat fins RPM Estudios de València, on han pogut exprimir l’essència de cada un dels temes.

El primer single que es pot escoltar es ‘Seré sincero’. Un tema potent, però amb un aire molt fresc, que amb la lletra engloba en gran part el concepte de tot el disc.