Puigdemont i Caram, a la Nit Empresarial 2016

L’acte es durà a terme el pròxim 6 de maig al TAS de Salou

Per . Actualitzat el

L’acte, que es durà a terme el pròxim 6 de maig al Teatre Auditori de Salou (TAS) se centra, com ja va fer-ho en l’edició de l’any passat, en la capacitat de lideratge de les empreses de les comarques de Tarragona.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i sor Lucia Caram són alguns dels convidats que participaran en la Nit Empresarial 2016, que enguany es durà a terme el pròxim divendres 6 de maig, a partir de les 19,30 hores al Teatre Auditori de Salou (TAS).

Enguany la trobada del teixit empresarial de les comarques de Tarragona torna a centrar-se en la capacitat de lideratge de les empreses del territori, en un acte en el qual s’exposarà com viuen el present i com afronten les perspectives de futur els sectors productius que són clau per a l’economia de les comarques de Tarragona.

Així, sota l’eslògan «Liderant el territori», l’acte es dividirà en diverses parts diferenciades.

Com en altres edicions de la Nit Empresarial, durant el primer tram de l’acte es lliuraran els Guardons CEPTA 2015, premis que tenen com a objectiu reconèixer l’esforç constant realitzat pels empresaris/es cap a la millora de la competitivitat de les empreses, la creació de valor i llocs de treball i per l’augment de la qualitat de vida.

Les empreses que vulguin optar a algun dels guardons que s’entregaran en l’edició d’aquest 2016 ja tenen a la seva disposició les bases de candidatura i la fitxa digital de presentació a la web www.nitempresarial.cat.

El segon bloc de la Nit Empresarial mirarà cap endins del territori amb un ampli sentit crític. En aquesta part de l’acte s’exposaran les opinions, certeses i objectius de futur dels sectors productius amb més pes de la província de Tarragona.

D’aquesta manera, la presentació de les conclusions del treball Lideratges sòlids en temps líquids servirà per exposar les principals fortaleses, però també debilitats i amenaces, d’un territori ple d’oportunitats com són les comarques de Tarragona.

Ponència de Sor Lucía Caram
Sor Lucía Caram, nascuda a Tucumán, Argentina, el 1966, és una monja dominica, teòloga i activista social. Va ser promotora del projecte Mosaic de Salt mental a la Catalunya central i fundadora de SOS Tucumán, fundació que ajuda persones en exclusió social a Tucumán, a l’Argentina.

També és la fundadora i directora de la fundació privada Rosa Oriol, del grup de diàleg interreligiós de Manresa i promotora del Programa Nacional contra la Pobreza Infantil «Los comprometidos» i promotora de #Invulnerables, programa a Catalunya contra la pobresa infantil. Es tracta d’una iniciativa que promou la col·laboració publicoprivada per trencar el cercle de la pobresa i garantir igualtat d’oportunitats a les famílies amb infants.