L’Esbart Dansaire de Tarragona participa en el 40è aniversari de l’Esbart Ramon d’Olzina

Tarragona i Vila-seca s’uneixen per la dansa tradicional

Per . Actualitzat el

Segueixen les actuacions i festivals de l’Esbart Dansaire de Tarragona fora de casa. Després de la visita a Osca de dissabte passat, l’entitat tarragonina es va desplaçar a Vila-seca, convidada per l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina, per celebrar el 40è aniversari de l’entitat vilasecana.

Els actes, que van començar ahir, dissabte dia 16 d’abril, van arrancar a mitja tarda a la plaça d’Estudi, on els dansaires, els seus pares i els veïns de la localitat van jugar a diferents jocs tradicionals i culturals. Tot seguit, va arribar el moment del Festival d’Esbarts Infantils on les seccions més petites de l’entitat van ballar i gaudir de les danses tradicionals que han après aquest curs. Finalment, un sopar de germanor va tancar els actes amb motiu de l’aniversari.

L’entitat tarragonina va compartir escenari amb l’Esbart Santa Llúcia de Reus i l’Esbart Alt Gaià de Santa Coloma de Queralt, juntament amb els amfitrions que celebraven l’aniversari.

Esbart dansaire de tarragona a vila-seca

Ball de Faixes de Sant Martí de Tous./Foto: Joan M. Llatser

 

Tots els participants al 40è aniversari dels vilasecans./Foto:Joan M. Llatser

Tots els participants al 40è aniversari dels vilasecans./Foto: Joan M. Llatser

Per Sant Jordi, l’Esbart no para

L’Esbart Dansaire de Tarragona prepara diferents actes pel cap de setmana que ve, amb motiu de la festivitat de Sant Jordi. El divendres dia 22, de les 19.00 a les 22 hores, tindrà lloc un intercanvi de llibres al local d’assaig de l’entitat (plaça Prim, 6, baixos). L’endemà, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, la Cobla Mitja Lluna de Tarragona oferirà un ball folk a la plaça dels Sedassos a les 22 hores, acte organitzat per l’Associació Balls a Plaça. Finalment, diumenge dia 24 d’abril, s’ha organitzat una caminada popular a l’Ermita del Llorito.