El PPA de Dow es reuneix a l’AEQT per conèixer a fons el sector

La reunió va durar tres hores on es van tractar temes com l’economia i l’ocupació, entre altres

Per . Actualitzat el

Quines perspectives de futur té el sector químic? Passarà aquest futur per Tarragona? Com dialoga la indústria química amb el seu entorn? Què és l’AEQT? Com s’organitza i quins objectius té? Aquestes van ser algunes de les preguntes que van quedar contestades a la segona reunió de l’any del Panell Públic Assessor (PPA) de Dow Chemical, que es va celebrar a la seu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona.

Els membres del PPA de Dow van dedicar, doncs, la reunió al sector i a tota aquella feina que es fa de manera mancomunada en favor de la indústria i del territori. Per poder-ne parlar, els membres del PPA van comptar amb la presència del President de l’AEQT, Jesús Loma-Ossorio; el President de la Comissió de Comunicació, Marc Fargas; i la Directora General, Teresa Pallarès. A més, com ho fan assíduament, dels representants del management de la pròpia companyia, que ahir estava representada pel seu Director (i vicepresident de l’AEQT) Kepa Díaz de Mendíbil, pel Director de Seguretat, Salut i Medi Ambient, Ignasi Cañagueral; i pel Director de Comunicacions, Afers Públics i Serveis Generals, Josep Boronat.

Durant tres hores es va parlar d’economia, futur, sostenibilitat, motor social, ocupació o competitivitat, entre molts altres temes i qüestions que els representants de la indústria van poder explicar i que els membres del panell van poder preguntar.