Uns 50 establiments participen al Sabor Salou

El certamen gastronòmic tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 d’abril

Per . Actualitzat el

El cap de setmana del 15, 16 i 17 d’abril el passeig Jaume I de Salou, acollirà la sisena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet que es poden trobar tant en el municipi així com provinents de tot el territori català.

L’any passat Sabor Salou va arribar als 30.000 visitants i es van servir més de 25.000 degustacions; aquest any, s’espera arribar a una xifra similar. Segons la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, aquest any el públic  «podrà gaudir d’una àmplia oferta de gastronomia local i participar de les moltes activitats i tallers que es realitzaran durant tot el cap de setmana, moltes vinculades directament amb l’oferta d’oci en família». Els tallers es podran consultar al web www.saborsalouwordpress.com. Aquest any, hi haurà uns 50 establiments que exhibeixen els seus productes, la majoria dels quals situats a Salou.

Programa

Sabor Salou es realitza el divendres 15 d’abril de 17 a 22 hores, el dissabte 16 d’abril d’11 a 22 hores i el diumenge 17 d’abril d’11 a 20 hores. Al Sabor Salou s’intercanvien «salouets» (fitxes Sabor Salou) per degustacions. Els «salouets» es podran adquirir als punts d’informació de Sabor Salou, a raó de 3 degustacions (Salouets) i una copa per 5 €. L’agenda completa de l’esdeveniment ja es pot consultar a www.saborsalou.cat.