Tarragona llança un nou vídeo promocional

‘Tarragona, Living History’ ha superat ja les 8.800 visualitzacions a youtube

Per . Actualitzat el

La Conselleria de Patrimoni i el Patronat Municipal de Turisme han fet públic aquesta setmana un nou espot promocional Tarragona i el seu valor turístic i patrimonial, que amb el nom de Tarragona, Living History vol fer un passeig pels principals espais i monuments de la ciutat. El vídeo s’ha fet amb Turespaña i el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya i és dins la sèrie Ciudades que amamos.

El vídeo, que porta dos dies movent-se per les xarxes socials, ha rebut gairebé 8.600 visualitzacions a través de youtube; s’ha reproduit 60.000 vegades a Facebook i s’ha compartit més de 2.000 vegades, obtenint 1.200 m’agrades. Fins ara aquesta publicació ha tingut un abast de 180.000 persones.