Artistes d’arreu mostraran les seves obres a la Rambla Nova

La sisena edicio de la Fira d’Art de Tarragona acollirà una cinquantena de parades

Per . Actualitzat el

La Rambla Nova acollirà el dissabte 16 d’abril la sisena Fira d’Art de Tarragona amb una cinquantena de parades d’artistes vinguts de tot el país. Aquesta trobada s’ha convertit ja en una cita imprescindible per als participants, així com també pels tarragonins i tarragonines que poden passejar per la ciutat tot contemplant l’art al carrer.

Cal remarcar que cada vegada hi ha més artistes joves que participen en la mostra i exposen peces d’una gran qualitat i amb tècniques molt innovadores, que es mesclen amb els artistes més veterans que any rere any se sumen a la Fira. Tots presenten els seus treballs més personals i variats que van des de l’hiperrealisme fins a l’abstracció i amb una gran varietat de tècniques com oli, collage, acrílic, pastel, aquarel·la, llapis, etcètera.

Un dels trets més destacats de les fires d’art és la possibilitat de parlar amb el mateix artista, la persona que ha fet l’obra. Hi ha la possibilitat de rebre informació detallada de com s’ha fet aquella peça que moltes vegades no sabem valorar i que li dóna encara més valor a l’hora d’adquirir-la.
Finalment dir que enguany vindran artistes d’Olot, Cornudella, Sitges, Reus, Terrassa, Girona, Vilanova d’Escornalbou, Barcelona, Balaguer, Tarragona, Tortosa, Lleida, Madrid, Manlleu, Vilassar de Dalt, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Lliçà d’Amunt; així com d’Andorra, del País Valencià i Aragó.

La Fira estarà oberta el dissabte 16 d’abril de 10 a 21 hores al tram de la Rambla Nova entre Sant Agustí i Sant Francesc.