AFANOC de Tarragona participa en la campanya «Tú decides»

Aquesta iniciativa solidària que té obert el període de votacions fins al 31 de maig

Per . Actualitzat el

DKV Seguros és una empresa especialista en salut que anualment convoca aquesta campanya per donar suport a projectes socials, de cooperació i mediambientals que millorin la salut i la qualitat de vida de les persones desfavorides. Aquest any participa per primera vegada en aquesta iniciativa AFANOC Tarragona, que fa una crida a tota la societat tarragonina perquè votin pel seu projecte.

Des de l’any 2003 AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) a Tarragona organitza anualment la campanya d’informació i sensibilització Posa’t la gorra, que té lloc al parc d’oci PortAventura, amb l’objectiu principal de sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, amb la finalitat de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que es deriven a partir del diagnòstic.

La convocatòria de la campanya Tú decides 2016 de DKV Seguros es va iniciar el passat 1 de març i estarà activa fins al 31 de maig. Totes les persones que vulguin donar el seu vot al projecte que presenta AFANOC Tarragona ho poden fer a la web www.tudecides.dkvseguros.com.