On podem volar aquest 2016?

Fins al mes d’octubre la població tarragonina pot volar fins a disset ciutats europees des de l’aeroport de Reus

Per . Actualitzat el

L’aeroport de Reus ha avançat aquest any la temporada de vols i ofereix diverses possibilitats per a aquelles famílies tarragonines que tinguin pensat visitar alguna ciutat europea en els pròxims mesos. Aquest 2016, l’aeroport del territori connecta amb vols directes amb un total de disset ciutats de cinc països del vell continent. Les diverses companyies aèries que operen a l’aeroport del Camp de Tarragona han començat ja a fer efectives les rutes des d’inicis del mes d’abril i l’oferta s’anirà ampliant a mesura que s’apropin els mesos d’estiu. Les previsions són que aquest 2016 prop de 826.000 passatgers volin a través de l’aeroport reusenc, tot comptabilitzant vols d’anada i tornada.

Com sempre, el país més ben connectat amb el territori és el Regne Unit. Aquest 2016 des de Reus es pot volar fins a onze ciutats d’Anglaterra (Londres, Manchester, Newcastle, Leeds-Bradford, East Midlands-Nottingham, Liverpool, Bristol i Birmingham) i a Gal·les (Cardiff), Escòcia (Glasgow i Edimburg) i a Irlanda del Nord (Belfast). També es pot volar directament a Irlanda, en concret a les ciutats de Dublin i Cork.

Fora de les illes britàniques, Reus connecta aquest any amb les poblacions d’Eindhoven (Holanda), Brussel·les (Bèlgica) i Frankfurt (Alemanya). En total parlem de vols directes a disset ciutats –vegeu gràfic de la pàgina següent– a través de vint aeroports (ja que, per exemple, a Londres i a Brussel·les es pot viatjar a través de diverses instal·lacions). Totes les destinacions que hi ha enguany des del territori les ofereixen sis companyies (Ryanair, JET2, Thomas Cook, Thomson Airways, Jetair i Thomas Cook Belgium). Els calendaris i hores dels vols previstos es poden consultar i comprar els bitllets a través de les webs de les diferents companyies. Aquest 2016, per primera vegada, l’aeroport de Reus no tindrà vol domèstic a cap ciutat de l’Estat espanyol (en anys anteriors hi va haver vols, per exemple, a Palma de Mallorca). Pel que fa a les previsions d’activitat de la instal·lació aeroportuària, es preveu un increment del 18% en el nombre de passatgers d’arribada en vols amb turistes europeus que visitaran la Costa Daurada (en total, unes 420.000 places).
mapa-europa-avio

grafic