Rull confirma que «BCN World tira endavant»

El conseller de Territori ha visitat Tarragona aquest divendres

Per . Actualitzat el

Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, ha explicat a la Cambra de Tarragona que el projecte de BCN World tira endavant atès que s’està a l’espera de la nova aprovació inicial del Pla Director Urbanístic del CRT. I ha confirmat l’interès dels inversors en el projecte.

Aquest ha estat un dels temes que s’ha posat damunt la taula en la reunió de treball que han mantingut aquest matí la delegació del Govern català, encapçalada pel conseller, i la de la Cambra amb Andreu Suriol, president, al capdavant.

El projecte ferroviari d’instal·lació d’ample europeu (tercer fil), la finalització de l’A-27, el desdoblament de la N-340 en A-7 i la millora de la mobilitat interna són altres dels assumptes que se li han plantejat al màxim responsable de Territori i Sostenibilitat.

En aquest darrer aspecte, i davant el col·lapse de la T-11, la Cambra de Tarragona ha proposat una circumval·lació utilitzant el traçat actual de la carretera de Reus-Constantí o bé Reus-El Morell.